Güncel Haberler

Anadolu Efes Belgrad Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor

Turkish Airlines Euroleague 22.hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı ilk yarıdaki etkili oyununun kredisini kullanarak 78-85’lik skorla yenmeyi başardı. Bu sonuçla temsilcimiz 19-3 ile liderliğini perçinlerken, Kızıl Yıldız ise 9-13 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Anadolu Efes’de Shane Larkin 24 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile yine en skorer isim olurken, Chris Singleton 13 sayı, 7 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ve Rodrigue Beaubois 11 sayı, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Kızıl Yıldız cephesinde ise Dejan Davidovac 15 sayı, 3 top çalma, Billy Baron 14 sayı, 3 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ve Vladimir Stimac 14 sayı, 9 ribaund ile direnen isimler oldular.

EDİTÖR YORUMU:

Temsilcimiz zorlu Belgrad deplasmanında maça harika bir giriş yaptı. Larkin liderliğinde nefis bir hücum resitali ile rakibin direncini ilk çeyrekten kırdı. İkinci çeyrekte Micic ile Beaubois’nın da devreye girmesiyle farkı iyice açan lacivert beyazlılar ilk yarıda maçı kazandı aslında. Ancak ikinci yarı ile beraber Stimac’ı pota altında etkili kullanan ve Punter ile Baron’ı da devreye sokan Kızıl Yıldız’ı hem savunmada durduramadık hem de zorlu atmosferde, taraftarlarını arkalarına alarak sertleştirdikleri savunmaları karşısında üretmekte zorlandık. Bu süreçte geri gelen Kızıl Yıldız farkı kapatsa da Simon’un kritik yerlerde bulduğu sayılar artı ilk yarıdaki etkili oyunumuzun kredisini iyi kullandık ve temsilcimiz üst üste 7.maçını kazanarak yoluna tam gaz devam etti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …