Güncel Haberler

Jordan Theodore Beşiktaş’a Çok Kızgın!

Birkaç hafta önce Beşiktaş Sompo Sigorta‘dan ayrılan Jordan Theodore ses getirecek açıklamalarda bulundu.

Rusya’nın Unics Kazan takımı ile anlaşan Jordan Theodore, siyah beyazlı kulüpten maaşını alamadığı gerekçesiyle şahsi Twitter hesabından sert açıklamalar yaptı.

“Beşiktaş bugün çekimi alamayacağımı doğruladı. Bunu zaten biliyordum. Maçları kazanıyorlar ancak bünyelerindeki oyunculara para bile ödemiyorlar. Neden böyle kızdığımı merak edenler olacaktır: Bakmam gereken bir ailem var,” şeklinde bir tweet atan Theodore gençlere bir mesaj verdiği tweetiyle devam etti: “Siz genç basketbolcular, bedavaya oynamayın! Sizi düşünmeyen kulüpler için sağlığınızı ve kariyerinizi tehlikeye atmayın,”

Theodore ayrıca paraya ihtiyacı olmadığını, bunu sadece emeğinin karşılığını almak için istediğini belirtti: “Paraya ihtiyacım yok ancak çalıştığım şeyin karşılığını almak istiyorum. Buralarda iyi bir yaşam sürdüğüm için şanslıyım ancak herkes benim durumumda değil. Genç oyuncuların maaştan maaşa yaşadığını ve ne zaman paralarını alacaklarını bilmediklerini hayal edebiliyorum,”

Türk kadın basketbolcu Tuğba Taşçı’yla evli olan ABD kökenli Kuzey Makedonyalı oyuncu Beşiktaş’a imza atma sebebini de açıkladı: “Benim hatam. Bu yaz evlendim ve eşimle İstanbul’da kalabilmek için Beşiktaş’la anlaştım. Paramı alıp sevdiğim işi yaptığım sürece nereye imzaladığım önemli değildi. Beşiktaş’ın kötü durumda olduğunu ve ülkede dolar kurunun çok yüksek olduğunu bildiğim halde maaşta indirime gittim. Sadece evimde kalıp mutlu olmak istedim!”

Theodore sezonun ilk yarısını Siyah-Beyazlılar’da geçirdikten sonra UNICS Kazan’ın yolunu tutmuştu.

Kaynak: Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …