Güncel Haberler

Anadolu Efes Zorlu Belgrad Deplasmanında

Turkish Airlines Euroleague 22.hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes zorlu Belgrad deplasmanında, Stark Arena’da Kızıl Yıldız‘ın konuğu olacak.

31 Ocak Cuma saat 21:00’da başlayacak ve Juan Carlos Garcia, Carmelo Paternico, Robert Vyklicky hakem üçlüsünün yöneteceği karşılaşmayı basketbolseverler şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Karşılaşma öncesi temsilcimiz 18 galibiyetle lider koltuğunda otururken, Sırp ekibi ise 9 galibiyetle paly-off yarışının bir adım gerisinde kalmış durumda.

Lacivert beyazlılarda Bryant Dunston’ın sakatlığı devam ederken, Vasilije Micic’in bu maçla beraber dönmesi bekleniyor. Kızıl Yıldız cephesinde ise Covic ve Kuridza forma giyemeyecekler, Lazic’in durumu ise maç saatinde belli olacak.

2001-02 sezonundan itibaren katıldığı Turkish Airlines Euroleague’de 432. maçına çıkacak olan Anadolu Efes oynadığı 431 karşılaşmada 225 galibiyet ve 206 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 52,2) elde etti.

Anadolu Efes ile Kızılyıldız, Avrupa kupalarında bugüne kadar 11 kez karşılaşırken, Efes yedi galibiyet ve dört mağlubiyet aldı.

İki ekip arasında ligin ilk yarısında Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı temsilcimiz 85-70 kazanmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …