Güncel Haberler

RESMİ: Badalona’dan NBA Patentli Guard Takviyesi

7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Tofaş ile aynı grupta yer alan İspanyol ekibi Joventut Badalona Zisis’i kaybettikten sonra kadrosuna beklenen guard takviyesini yaptı.

Bu sezon Anwil forması ile izlediğimiz NBA patentli guard Tony Wroten artık Badalona’nın başarısı için ter dökecek sezon sonuna kadar.

1.98 boyunda olan 1993 doğumlu tecrübeli tecrübeli oyun kurucu Polonya temsilcisi ile ligde 16 maçta forma giyerken 12.1 sayı, %39.3 3sayı, 3.3 ribaund, 6.1 asist ile mücadele ederken Şampiyonlar Ligi’nde ise 13 maçta 18.6 sayı, %28.0 3sayı, 3.9 ribaund, 4.0 asist ile katkı vermişti.

Elbette Zisis’in tecrübesi ve organizatör özelliklerinin yerini dolduramaz Wroten. Ancak bir guard için boyu ve güçlü fiziği ile istediği zaman çok iyi savunma yapabilen, bunun yanında hücumda neredeyse her şekilde skor bulabilen bir guard. Tek problemi mental olarak istikrarsız olması ve bir türlü maçlar içindeki verimliliğini sağlayamaması. Yetenek, fizik, saha görüşü, sürat, atletizm, iyi bir guard için her özelliğe sahip solak guard. Bakalım koç Duran ve Badalona’nın kolej havası niteliğindeki takım atmosferi onu iyileştirip, ondan en iyi verimi almalarını sağlayabilecek mi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …