Güncel Haberler

Bucks, Middleton’un Kariyer Gecesinde Wizards Engelini Geçti (Ersan 9 sayı)

NBA’in şampiyonluk adaylarından olan Milwaukee Bucks konuk ettiği Washington Wizards‘ı Antetokounmpo’dan yoksun olmasına rağmen Middleton’ın kariyer performansı eşliğinde 151-131’lik skorla kazanmayıbildi. Bu sonuçla Bucks içerde 22-2, toplamda 41-6 olurken Wizards ise deplasmanda 6-20, toplamda 16-31 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Giannis Antetokounmpo’yu dinlendiren Bucks’da Khris Middleton 51 sayı ile kariyer rekorunu kırarken istatistiklerine 10 ribaund, 6 asist de eklemeyi başardı. Eric Bledsoe 34 sayı, 6 ribaund, 10 asist ve Donte DiVincenzo 16 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile ona destek olan isimler oldular. Giannis yerine ilk beş başlayan ve 21 dakika süre alan temsilcimiz Ersan İlyasova ise 3-7 isabetle 9 sayı üretirken istatistiklerine 5 ribaund, 2 asist, 2 top çalma da eklemeyi başardı.

Wizards cephesinde ise Bradley Beal 47 sayı, 6 asist ile takımını ayakta tutmaya çalışırken Thomas Bryant 18 sayı, 10 ribaund, 6 asist ve Isaiah Thomas ile Troy Brown Jr. da 16’şar sayıyla katkı verdiler.

https://youtu.be/QASjJTt9ilA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Lakers, Pelicans’ı Deplasmanda Geçerek Play-Off’da Nuggets’ın Rakibi Oldu

NBA Batı Konferansı play-in maçında sezonu 8. sırada bitiren Los Angeles Lakers, konuk olduğu sezonu …