Güncel Haberler

RESMİ: Milano, Gaziantep’in Yıldızını Kaptı

Turkish Airlines Euroleague ve İtalya Lega Basket Serie A‘nın iddialı takımlarından Olimpia Milano kadrosunu tanıdık bir isimle güçlendirdi.

Sezona temsilcimiz Gaziantep ile başlayan Birleşik Amerikalı forvet Drew Crawford artık İtalyan ekibinin başarısı için ter dökecek. Bir önceki sezon Cremona forması ile yıldzılaşan tecrübeli forvet, böylelikle İtalya’ya yeniden dönmüş oldu.

1990 doğumlu olan 1.96 boyundaki forvet bu sezon BSL’de 17 maçta ortalama 13.4 sayı, %41.4 3sayı, 3.3 ribaund ve BCL’de ise 12 maçta 12.3 sayı, 4.4 ribaund, 2.0 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Atletik özellikleri, etkili dış şutları ve lider karakteri ile Scola, Rodriguez, Micov, Roll, Tarczewski gibi isimlerle rahatlıkla uyum sağlayarak takıma değer katabilecek bir parça Crawford. İşin savunma tarafında da enerjisi ve çalışkanlığı, ribaundlarda da savaşçılığı ile koç Messina’nın vazgeçilmez görev adamlarından biri olacağını düşünüyorum. Euroleague seviyesinde alternatif skor opsiyonu ve iyi bir savunmacı olarak kendisine rahatlıkla bir yer edinecektir.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …