Güncel Haberler

Karşıyaka’nın Konuğu Hollanda Temsilcisi Leiden

FIBA Europe Cup 2.tur 4.hafta mücadelesinde temsilcimiz Pınar Karşıyaka‘nın konuğu Hollanda temsilcisi Leiden olacak.

22 Ocak Salı saat 20:00’de başlayacak ve Anastasios Manos (Yunanistan), Paulo Marques (Portekiz), Jan Baloun (Çekya) hakem üçlüsünün yöneteceği karşılaşmayı basketbolseverler TRT spor 2 ekranından canlı olarak izleyebilecekler.

Temsilcimiz gruptaki ilk 3 maçını da kazandı ve lider konumda, bu maçı da kazanırsa üst turu garantileyecek. Geçen hafta diğer temsilcimiz Bahçeşehir’i deplasmanda 68-100 ile geçmişlerdi. Hollanda temsilcisi ise sadece bir galibiyet alabildi, o da geçen hafta evlerinde Enisey karşısında 89-83’lük skorla gelmişti.

Karşıyaka adına Europe Cup sahnesinde en skorer isimler Jordan Morgan (13.5) ile Amath Mbaye (13.2) olurlarken Leiden adına ise Tayler Persons (19.8) ile Braxton Huggins (15.9) öne çıkan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Büyükçekmece Zaferi Ardından Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka konuk ettiği Onvo Büyükçekmece‘yi etkili hücum performansı sayesinde 93-87’lik …