Güncel Haberler

Gruptan Çıkmayı Garantileyen Telekom, Belçika Deplasmanında

FIBA Şampiyonlar Ligi 12.hafta mücadelesinde gruptan çıkmayı geçen hafta garantileyen temsilcimiz Türk Telekom Belçika deplasmanında Oostende‘nin konuğu olacak.

22 Ocak Çarşamba saat 22:00’da başlayacak ve Aleksandar Glisic (Sırbistan), Alexandre Deman (Fransa), Martin Horozov (Bulgaristan) hakem üçlüsü tarafından yönetilecek karşılaşmayı basketbolseverler S Sport 2 ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Temsilcimiz geçen hafta konuk ettiği Manresa’yı 78-72 ile geçerek 8 galibiyete ulaşmış ve gruptan çıkmayı garantilemişti. Belçika temsilcisi ise son maçta deplasmanda Lietkabelis engelini geçmiş ve 6 galibiyetle 4.sıraya yerleşmişti.

İki takım arasında ilk oynanan karşılaşmayı ev sahibi konumundaki temsilcimiz 72-66’lık skorla kazanmıştı.

Telekom adına turnuvanın en skorer isimleri Kyle Wiltjer (17.3) ile R.J. Hunter (13.8) olurlarken, Oostende cephesinde ise Braian Angola (14.7) ve Shevon Thompson (14.2) öne çıkan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …