Güncel Haberler

Cleveland Denk Rakibi New York’a da Kaybetti! (Cedi 14 sayı)

Doğu’nun iki zayıf takımının karşı karşıya geldiği maçta Cleveland Cavaliers konuk ettiği New York Knicks‘e 86-106’lık skorla farklı kaybetmekten kurtulamadı. Bu sonuçla Knicks deplasmanda 6-17, toplamda 12-32 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Knicks’de Julius Randle 19 sayı, 9 ribaund, Marcus Morris 19 sayı, 3 ribaund ve Reggie Bullock, Bobby Portis, Damyean Dotson üçlüsü de 12’şer sayıyla galibiyete katkı veren isimler oldular.

Cavs cephesinde ise Collin Sexton 17 sayı, 5 ribaund, 4 asist ve Tristan Thompson 13 sayı, 22 ribaund ile öne çıkarlarken milli oyuncumuz Cedi Osman ise 4-6 üçlük isabetiyle 14 sayı üretirken istatistiklerine 3 asist ekleyebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman ve Singleton, Asvel Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, Fransız ekibi LDLC Asvel Villeurbanne’a konuk …