Güncel Haberler

Hidayet Türkoğlu: “Larkin Salı Gününe Kadar Süre İstedi.”

Anadolu Efes‘in süper yıldızı Shane Larkin, adım adım milli takımımızın yeni devşirme oyuncusu olma yolunda ilerliyor.

Geçtiğimiz haftalarda Larkin’in vatandaşlık işlemleri ve milli formayı giyebilmesi için gerekli çalışmaların başladığını açıklauan Türkiye Basketbol Federasyonu başkanı Hidayet Türkoğlu, All-Star organizasonunda sürecin ne durumda olduğu hakkında açıklamalarda bulundu.

Larkin ile Cumartesi günü görüştüklerini söyleyen Türkoğlu, “Shane Larkin, şu an ülkemizde çok sevilen, başarılı bir oyuncu. Onun daha önce verdiği röportajların da etkisiyle doğal olarak beklentiler onun milli takımımızda oynamasıdır. Cumartesi kendisiyle bir görüşme yaptık. Larkin, benden düşünmek için birkaç gün istedi. Ya yarın ya da salı günü bize net cevabını verecek. Ondan sonra da biz sizinle paylaşacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Larkin’in milli takımda oynaması için her türlü kolaylığın sağlanacağını açıklamıştı geçtiğimiz günlerde.

Anadolu Efes forması ile ikinci sezonunu geçiren Larkin, daha önce birçok kez Türk milli takımının formasını giymekten gurur duyacağını belirtmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …