Güncel Haberler

Shane Larkin Euroleague Tarihini Değiştirmeye Devam Ediyor!

Anadolu Efes‘in ele avuca sığmayan süper yıldızı Shane Larkin müthiş performansı ve yakaladığı harika istatistiklerle Euroleague tarihini yeniden yazmaya devam ediyor.

Şahane Larkin, Anadolu Efes‘in 20.haftada Asvel karşısında 101-74 kazandığı maçta yine şov yaptı. 28 dakika 22 saniye sahnede sahada kalırken 29 sayı, 6 ribaund, 7 asist ile 45 verimlilik puanına ulaştı ve haftanın en değerli oyuncusu oldu.

18 ve 19.hafta da Milano ile Barcelona karşısında harika bir performans sergileyen Larkin, bu iki haftada da MVP seçilmişti. Böylelikle 3 hafta üst üste MVP seçilen Birleşik Amerikalı guard bunu Euroleague sahnesinde başaran ilk oyuncu olarak adını tarihe altın harflerle yazdırmış oldu.

Daha önce farklı isimler bu ödülü ikişer kez üst üste kazanmış olsalar da üst üste 3 kez üst üste kazanan birisi olmamıştı.

Larkin’in 18.hafta da Barcelona ve 19.hafta da Milano karşısındaki istatistikleri ise şu şekildeydi:

Barcelona: 26 sayı, 5 ribaund, 5 asist, 2 top çalma, 35 verimlilik puanı
Olimpia Milano: 23 sayı, 3 ribaund, 4 asist, 2 top çalma, 30 verimlilik puanı

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …