Güncel Haberler

RESMİ: Milano’dan Ayrıldı Jerusalem ile Anlaştı

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nin favorilerinden olan İsrail ekibi Hapoel Jerusalem kadrosunu NBA patentli bir guardla güçlendirdi.

Sezona Olimpia Milano‘da başlayan ancak beklentileri karşılayamadığı için geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılan Shelvin Mack artık İsrail ekibinin başarısı için ter dökecek sezon sonuna kadar.

1.90 boyunda olan 1990 doğumlu tecrübeli Mack, NBA tecrübesi ile birlikte yazın Milano’nun en güvendiği transferlerden biriydi ama koç Messina’nın sisteminde bekleneni veremedi. Serie A’da 8 maçta ortalama 21.1 dakika süre alırken 7.1 sayı, 3.3 ribaund, 3.4 asist ve Euroleague sahnesinde ise 11 maçta 16.7 dakika sahada kalırken 4.9 sayı, 1.8 ribaund, 1.8 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Euroleague seviyesinde belki yetersiz kaldı Mack ama BCL’de tecrübesi, deliciliği ve organizasyon becerisi ile Jerusalem’e katkı verebilecek bir isim. Brown, Feldeine, Holland gibi etkili bitiricilere sahip olan İsrail temsilcisinin onun liderliğinde hücumda daha verimli olacağını, rakip guardlara da daha iyi baskı yapacağını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …