Güncel Haberler

Obradovic: “Maçı Kaybetmemizin Başka Sebepleri de Var.”

Turkish Airlines Euroleague 20.hafta mücadelesinde konuk ettiği güçlü rakibi Barcelona’ya 74-80’lik skorla kaybeden temsilcimiz Fenerbahçe Beko‘da koç Zeljko Obradovic karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Beko‘nun tecrübeli koçunun açıklamaları şöyleydi:

“Takımımın savaşından ötürü çok gururluyum. EuroLeague’in en iyi takımlarından birine karşı oynadık. Maçın başında onlara söyledim, karşımızdaki takım çok kaliteli. Maça biraz tembel başladık ama geri gelip maçın sonuna kadar savşabildik.

Olumsuz nokta top kayıplarımızdı, bir çok boş şutu da kaçırdık. Bu da maçı kaybetmemizin en büyük sebepleri. Başka sebepler olduğunu da düşünüyorum ama bu konu hakkında konuşmak istemiyorum.

Video hazırlayıp hakem hatalarını EuroLeague’le görüşeceğiz, tek yol bu. Organizasyona, herkese saygı duyuyoruz ama aynı saygıyı da bekliyoruz. Bunun da doğru olduğunu düşünüyorum.

Taraftara da yürekten teşekkür ediyorum, bizim için zor onlar için de öyle, bir ay öncesine göre çok daha iyiyiz. İnanmak için çok sebebimiz var.“

Kaynak: Basket Dergisi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …