Güncel Haberler

Galatasaray Litvanya Temsilcisi Lietuvos Rytas’ı Konuk Ediyor

7DAYS EuroCup son 16 turu 2.hafta mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray Doğa Sigorta Litvanya temsilcisi Lietuvos Rytas‘ı konuk ediyor.

15 Ocak Çarşamba saat 20:00’da başlayacak ve Sasa Pukl, Ioannis Foufis, Renaud Geller hakem üçlüsü tarafından yönetilecek karşılaşmayı basketbolseverler S Sport 2 kanalından izleyebilecekler.

Temsilcimiz ilk maçta deplasmanda Monaco’yu geçerken Rytas ise kendi sahasında Unics Kazan mağlubiyeti ile başladı. Sarı kırmızılıların EuroCup sahnesindeki en skorer isimleri Aaron Harrison (16.2) ve Zach Auguste (13.1) olurken Rytas cephesinde ise Pako Cruz (12.5) ve Eimantas Bendzius (12.4) öne çıktılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …