Güncel Haberler

Clippers Kawhi Liderliğinde Cleveland’ı Rahat Geçti (Cedi 21 sayı)

Batı’nın güçlü takımlarından Los Angeles Clippers konuk ettiği Cleveland Cavaliers‘ı Kawhi’nin etkili oyunu eşliğinde 128-103’lük skorla farklı geçmeyi başardı. Bu sonuçla Clippers içerde 18-4, toplamda 28-13 ve Cavs ise deplasmanda 6-15, toplamda 12-29 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Clippers’da Kawhi Leonard 43 sayı, 3 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ile MVP performansı sergilerken, Lou Williams 24 sayı, 4 asist ve Motrezl Harrell, Landry Shamet, Ivica Zubac üçlüsü de 12’şer sayıyla katkı verdiler galibiyet yolunda.

Kevin Love’un forma giymediği Cavs cephesinde ise Collin Sexton 25 sayı, 2 top çalma, milli oyuncumuz Cedi Osman 24 dakikada 5-8 3sayı isabetiyle 21 sayı, 3 ribaund, 1 asist ve Darius Garland ile Matt Dellavedova da 14’er sayıyla katkı verdiler.

1. CEDİ’NİN PERFORMANSI:

2.MAÇIN ÖZETİ:

https://youtu.be/DwvR5YM0cQg

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …