Güncel Haberler

Ataman: “Herkes Özgüvenle Oynuyor, Eksikleri Aratmıyoruz.”

Turkish Airlines Euroleague 19.hafta mücadelesinde konuk ettiği Olimpia Milano’yu farklı bir şekilde rahat geçen Anadolu Efes‘te koç Ergin Ataman maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Anadolu Efes‘in tecrübeli koçunun açıklamaları şöyleydi:

“Takım mükemmel basketbol oynuyor, mükemmel mücadele ediyor. Bütün oyuncuları kutlamak lazım. Herkes özgüvenle oynuyor. Eksikleri aratmıyoruz. Evet bugün Micic yoktu. Ondan alacağımız katkıyı Buğrahan’dan aldık. Zaten onu hazırlıyorduk, özellikle lig maçlarında çok iyi oynuyordu. Daha da iyi oynayacak inşallah.

Singleton ilk devre müthiş oynadı. Sertaç ikinci yarı müthiş oynadı. Herkes harika katkı verdi. Larkin maçın başında tutuktu, yorgundu biraz ama o da tempo buldu. Müthiş bir galibiyet. Şimdi Cuma akşamına bakacağız. EuroLeague’de her maçın ayrı bir havası var. Sinan Erdem’de süper bir atmosfer var. Taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Biz de onlara aynı şekilde, bu oynadığımız basketbolla cevap vermeye devam edeceğiz.”

EuroLeague’deki GM anketinde izlemesi en keyif veren takım seçilen ve F4’te yer alacağına kesin gözüyle bakılan sonuçlar hakkında Ergin Ataman: “Çok normal onların bu şekilde düşünüyor olması. Onlar da hissettiler ki Mayıslar bizim, herhalde Mayıs ayını bekliyorlar. “

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …