Güncel Haberler

Olympiakos, Valencia’yı Deplasmanda Yenip Nefes Aldı

Turkish Airlines Euroleague 18.hafta mücadelesinde Valencia‘nın konuğu olan Olympiakos sahadan 91-93’lük skorla galip ayrılarak kötü gidişe dur dedi. Bu sonuçla Yunan ekibi 7.galibiyetini elde ederken, Valencia ise 8 galibiyette kaldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Olympiakos’da Georgios Printezis 18 sayı, 7 ribaund, 3 asist, Sasha Vezenkov 17 sayı, 7 ribaund ve Kostas Papanikolaou 16 sayı, 3 ribaund ile takımlarını galibiyete taşıyan isimler oldular.

Yarasalar’da ise Fernando San Emeterio 23 sayı, 4 ribaund, Vanja Marinkovic 20 sayı, 4 ribaund ve Sam Van Rossom 11 sayı, 2 asist ile takımları adına direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …