Güncel Haberler

Embiid’siz Philadelphia Geriden Gelerek Boston’u Yendi (Furkan 9 sayı)

Doğu’nun iki iddialı takımı karşı karşıya geldi. Yıldız uzunu Embiid’den yoksun Philadelphia 76ers konuk ettiği Boston Celtics karşısında ilk 3 çeyrek geride olmasına rağmen son çeyrekte yaptığı atakla maçtan 109-98’lik skorla galip ayrılmayı başardı.

Bu sonuçla 76ers içerde 18-2, toplamda 25-14 ve Celtics ise deplasmanda 11-8, toplamda 25-11 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Joel Embiid’den yoksun olan 76ers’da Josh Richardson 29 sayı, 3 ribaund, 7 asist ile öne çıkarken Ben Simmons 19 sayı, 9 ribaund, 3 asist ve Al Horforfd da 17 sayı, 8 ribaund, 6 asist, 2 blok ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise kritik yerlerde bulduğu üçlüklerle (3-5) 9 sayı üretip 3 de ribaund ekledi istatistiklerine.

Celtics cephesinde ise Kemba Walker 26 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Marcus Smart 24 sayı, 3 top çalma ve Jayson Tatum 15 sayı, 10 ribaund, 4 asist, 3 top çalma ile takımlarını ayakta tutan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Philadelphia, Batı’nın Lideri Wolves’u Embiid ile Devirdi

NBA Doğu Konferansı’nın zirve takipçilerinden Philadelphia 76ers konuk ettiği Batı’nın lideri Minnesota Timberwolves‘u Embiid’in dominant …