Güncel Haberler

Cleveland Denk Rakiplerinden Detroit’i Uzatmada Yendi (Cedi 11 sayı)

Doğu’nun zayıf takımlarından ikisi karşı karşıya geldi. Cleveland Cavaliers konuk olduğu Detroit Pistons‘ı uzatma sonunda 112-115 yenmeyi başardı. Bu sonuçla Cavs deplasmanda 5-13, toplamda 11-27 ve Pistons ise içerde 8-11, toplamda 14-25 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Cavs’da Tristan Thompson 35 sayı, 14 ribaund, 3 asist, 3 blok ile yıldızlaşırken, Darius Garland 20 sayı, 2 ribaund, 7 asist ve Collin Sexton 19 sayı, 6 ribaund, 2 top çalma, 2 blok ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise 40 dakika sahada kalırken tamamı ilk yarıda olmak üzere 5-9 isabetle 11 sayı üretti. Ayrıca 4 ribaund ve 2 asist ekledi istatistiklerine.

Blake Griffin’den yoksun olan Pistons cephesinde ise Andre Drummond 28 sayı, 23 ribaund, Derrick Rose 27 sayı, 7 ribaund, 5 asist ve Bruce Brown 17 sayı, 4 ribaund, 8 asist, 4 top çalma, 2 blok ile takımlarını ayakta tutan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …