Güncel Haberler

Tofaş Top 16’nın Açılış Maçında Malaga’yı Konuk Ediyor

7DAYS EuroCup‘da son 16 mücadelesi 7 Ocak Salı günü oynananacak maçlarla başlıyor. Açılış maçında temsilcimiz Tofaş, Bursa’da güçlü İspanyol ekibi Unicaja Malaga‘yı konuk edecek.

Saat 20:00’da başlayacak ve S Sport Plus platformunda yayınlanacak maçı Piotr Pastusiak, Igor Dragojevic, Renaud Geller hakem üçlüsü yönetecek.

Temsilcimiz Tofaş normal sezonda B grubunu 3.sırada tamamlarken, Unicaja Malaga ise diğer temsilcimiz Galatasaray DS’nın da yer aldığıı D grubunu zirvede tamamlamıştı. Yolu ülkemizden geçmiş iki isim Josh Adams ile Frank Elegar takımın önemli parçaları olarak dikkat çekiyorlar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …