Güncel Haberler

Partizan da Lauvergne’e Talip

Fenerbahçe Beko‘nun tamamen gözden çıkardığı ve maaşının bir kısmını ödeyerek göndermek istediği Fransız uzun Joffrey Lauvergne‘e eski takımı Partizan da talip oldu.

Fransız uzunun Fenerbahçe Beko ile sezon sonuna kadar geçerli bir sözleşmesi var ve bu anaşmaya göre garanti 2 milyon dolar kazanacak. Bu nedenle sarı lacivertliler maaşının bir kısmını ödemeye devam ederek onu başka bir takıma göndermenin formüllerini arıyor.

2012-14 yılları arasında formasını giydiği eski takımı Partizan da bu formüle göre transferi yapmak isteyen ekiplerden biri ancak EuroCup temsilcisinin finansal olarak bu kontratın yarısını bile karşılamasının zor olduğu düşünüldüğünde transferin gerçekleşmesi pek mümkün görünmüyor.

Sırp kulübünün başkanı Ostoja Mijailovic tecrübeli uzun ile ilgilendiklerini doğrularken şu açıklamaları yaptı:

“Lauvergne ile ilgilendiğimiz doğru. Partizan’a dönüşünü sağlayabilir miyiz göreceğiz. Kontratının bir kısmını karşılayıp onunla yeni bir sözleşme yapmak gibi bir seçenek var ancak önce teknik ekibimizin görüşünü almalıyız.”

Sizlere daha önce detaylarını ilettiğim üzere Fransız uzun ile Euroleague ekibi Asvel de ilgileniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’den Baskonia’ya Farklı Tarife

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Baskonia‘yı 94-76 gibi farklı bir …