Güncel Haberler

Clippers, Detroit’i Yendi Ama George’u Kaybetti

Şampiyonluk adaylarından Los Angeles Clippers konuk ettiği Detroit Pistons‘ı 126-112 yenerken Paul George’un sakatlığı canlarını sıktı. Bu sonuçla Clippers içerde 15-3, toplamda 25-11 olurken, Pistons ise toplamda 12-23 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Clippers’da ilk yarının bitimine 3:45 kalan hamstring’inde kasılma olduğunu belirten Paul George kenara geldi ve soyunma odasına gitti. Tecrübeli skorer ikinci yarıda tekrar dönmedi. Durumu yapılacak testlerden sonra netleşecek.

Montrezl Harrell 23 sayı, 4 ribaund, 3 blok, Lou Williams 22 sayı, 5 ribaund, 5 asist ve Kawhi Leonard 18 sayı, 6 ribaund, 5 asist, 2 top çalma ile takımlarını galibiyete taşıyan isimler oldular.

Blake Griffin’den yoksun Pistons cephesinde ise Bruce Brown 15 sayı, 2 ribaund, 6 asist, Andre Drummond 10 sayı, 12 ribaund, 3 top çalma ve Sekou Doumbouya 10 sayı, 11 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …