Güncel Haberler

Anadolu Efes’in Konuğu Khimki

Turkish Airlines Euroleague 17. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, Rus ekibi Khimki’yi Sinan Erdem’de konuk edecek.

3 Ocak Cuma saat 20:30’da başlayacak ve Matej Boltauzer, Milos Koljensic, Michele Rossi hakem üçlüsünün yöneteceği karşılaşmayı basketbolseverler beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilecekler.

Anadolu Efes‘te tedavi sırasında yaşadığı talihsizlik sonucu 2 aya yakın süredir oynayamayan Bryant Dunston ile Khimki’de hasta olan Alexey Shved maçta yer almayacaklar.

Anadolu Efes ile Khimki, Avrupa kupalarında bugüne kadar dört kez karşılaşırken, Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan dört karşılaşmada temsilcimiz iki galibiyet ve iki mağlubiyet elde etti.

Turkish Airlines Euroleague’in 16. haftasında Anadolu Efes, İsrail’in Maccabi Fox Tel Aviv takımını Sinan Erdem Spor Salonu’nda 99-79 mağlup etmiş, Khimki ise Fransa’nın LDLC Asvel Villeurbanne takımına deplasmanda 92-88 yenilmişti. Euroleague’de 16. haftanın ardından Anadolu Efes 13 galibiyet ve üç mağlubiyet ve averaj ile ikinci, Khimki ise sekiz galibiyet ve sekiz mağlubiyet ile yedinci sırada yer alıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …