Güncel Haberler

Nefesleri Kesen Maçta Miami, Konuğu Philadelphia’yı Yendi (Furkan 5 sayı)

Doğu’nun favorileri arasında yer alan iki ekibin karşılaşması nefesleri kesen anlara sahne oldu. Miami Heat uzatmaya giden maçta konuğu Philadelphia 76ers‘ı 117-116’lık skorla yenmeyi başardı. Bu sonuçla Heat içerde 15-1, toplamda 24-8 ve 76ers deplasmanda 7-10 toplamda 23-12 oldu.

Heat 108-106 öndeyken ve maçın bitimine 1 saniye kala Goran Dragic orta sahada, Josh Richardson’a gereksiz bir faul yaptı. Richardson eski takımına karşı serbest atışların ilkini kaçırınca, ikincisini bilerek atmadı. 3 sayı çizgisinin gerisinden top henüz çembere dokunmadan ribaunda giren Ben Simmons’ın yaptığı ihlal değerlendirilmedi, Simmons topu tipleyip 0.6 kala beraberliği sağladı: 108-108 ve uzatmaya gidildi. Uzatma bölümünün son anlarına 116-116 beraberlikle girildi. 2.3 saniye kala çizgiye giden eski Philadelphia oyuncusu Jimmy Butler serbest atışların ikincisini sayıya çevirdi ve Miami 117-116 öne geçti. Tobias Harris son saniyede üçlükten yararlanamayınca heyecanlı maçın galibi Miami oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Heat’de Jimmy Butler 25 sayı, 9 ribaund, 9 asist, 2 top çalma ile yıldızlaşırken Goran Dragic 19 sayı, 2 ribaund, 7 asist ve Tyler Herro ile Duncan Robinson da 16’şar sayıyla galibiyetin diğer mimarları oldular.

76ers cephesinde ise Joel Embiid 35 sayı, 11 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken Josh Richardson 17 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Ben Simmons 15 sayı, 7 ribaund, 11 asist, 3 top çalma ile takımlarını ayakta tutan isimler oldular. Temsilcimiz Furkan Korkmaz ise 19 dakika süre alırken 2-8 isabetle 5 sayı üretip istatistiklerine 4 ribaund, 2 asist, 1 top çalma ekledi.

https://youtu.be/Uai8jKhGMp4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …