Güncel Haberler

Antetokounmpo Yoksa Ersan Var!

Milwaukee Bucks konuk ettiği Orlando Magic‘i 111-100 yendi ve içerde 16-2 toplamda 29-5 oldu. Magic ise deplasmanda 4-12 ve toplamda 14-18 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Belindeki ağrılar nedeniyle dinlendirilen Giannis Antetokounmpo’nun yerine ilk beş başlayan milli yıldızımız Ersan İlyasova, 27 dakika sahada kalırken 5-6 3 sayı isabetiyle 17 sayı üretti ve istatistiklerine 14 ribaund, 5 asist, 1 blok eklemeyi başardı, All-Star performansı sergiledi.

Bucks’da Ersan dışında Khris Middleton 21 sayı, 5 ribaund, 7 asist, 2 top çalma ve Robin Lopez ile George Hill da 17’şer sayıyla galibiyetin mimarları oldular.

Magic cephesinde ise Evan Fournier 23 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Nikola Vucevic 21 sayı, 8 ribaund, 4 asist, 3 top çalma, 2 blok ve Jonathan Isaac 19 sayı, 9 ribaund, 2 asist, 7 top çalma ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …