Güncel Haberler

Philadelphia, Detroit’i Rahat Geçti (Furkan’dan kariyer rekoru)

Philadelphia 76ers konuk olduğu Detroit Pistons‘ı 125-109’luk skorla rahat geçerken temsilcimiz Furkan Korkmaz da kariyer rekorunu kırarak galibiyete eşlik etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz son haftalardaki durgun ve vasat performansından sıyrılıp çok iyi bir performans sergiledi Pistons karşısında. Genç şutör 22 dakika sahada kalırken 9-16 isabetle 21 sayı üreterek kariyer rekoru kırdı. Bunun yanında istatistiklerine 4 ribaund ve 3 top çalma da ekledi ki hiç top kaybı yapmadı aynı zamanda.

76ers’da Tobias Harris 35 sayı, 7 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ve Joel Embiid 20 sayı, 8 ribaund, 3 asist, 3 blok ile etkili olurlarken Ben Simmons da 16 sayı, 13 ribaund, 17 asist ile triple-double performansına imza attı.

Pistons cephesinde ise Andre Drummond 27 sayı, 9 ribaund, 3 asist, Derrick Rose 16 sayı, 3 ribaund, 7 asist, 2 top çalma ve Sviatoslav Mykhailiuk 13 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile takımlarını ayakta tutmaya çalışan isimler oldular.

1.FURKAN’IN PERFORMANSI:

2.MAÇIN ÖZETİ:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Joel Embiid, Fransa Yerine ABD Milli Takımını Tercih Etti

NBA’de Doğu konferansının güçlü ekiplerinden Philadelphia 76ers formasını giyen 2022-23 sezonunun MVP’si Joel Embiid, uzun …