Güncel Haberler

Doncic’siz Dallas, Milwaukee’nin Müthiş Serisine Son Verdi (Ersan 11 sayı)

NBA’in formda takımlarından Dallas Mavericks takımın lokomotifi Doncic olmadan geldiği deplasmanda güçlü Milwaukee Bucks‘ı 120-116 ile sürpriz bir şekilde yenerek rakibinin 18 maçlık müthiş galibiyet serisine de son vermiş oldu. Bu sonuçla Mavs deplasmanda 10-2 ve toplamda 18-8 olurken Bucks ise içerde 13-2 ve toplamda 24-4 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Sakatlığı nedeniyle Luka Doncic’in forma giyemeyediği Dallas Mavericks’de Kristaps Porzingis 26 sayı, 12 ribaund, 4 asist, 2 blok ve Seth Curry 26 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile öne çıkan isimler olurlarken Jalen Brunson da 13 sayı, 4 ribaund, 11 asist ile onlara destek olan diğer isim oldu galibiyet yolunda.

Ersan İlyasova aldığı kısa süreleri yine çok verimli değerlendirdi. 17 dakika sahada kalan milli oyuncumuz 4-11 isabetle 11 sayı üretip istatistiklerine 6 ribaund ve 2 asist de eklemeyi bildi.

Bucks’da Giannis Antetokounmpo adeta tek başına savaştı rakiple, Yunan forvet karşılaşmayı 48 sayı, 14 ribaund, 4 asistlik harika bir performansla tamamlasa da galibiyet için yeterli olamadı. Onun en büyük destekçisi ise tecrübeli şutör Kyle Korver oldu, 17 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Dallas, Doncic’in Tarihi Performansıyla Atlanta’yı Deplasmanda Yendi!

NBA Batı Konferansı rakiplerinden Dallas Mavericks, konuk olduğu Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı Doncic’in tarihi performansı …