Güncel Haberler

Cavs Yine Kayıplarda (Cedi 12 sayı)

Cleveland Cavaliers konuk olduğu son şampiyon Toronto Raptors karşısında varlık gösteremedi ve sahada 133-113”lük skorla mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Cavs deplasmanda 3-11 ve toplamda 6-21 olurken Raptors ise evinde 11-3 ve toplamda 18-8 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Raptors’da Pascal Siakam 33 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile yıldızlaşırken Norman Powell 26 sayı, 6 ribaund, 5 asist, 4 top çalma ve Kyle Lowry 20 sayı, 4 ribaund, 11 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Cedi Osman ilk beş başladığı ve 25 dakika süre aldığı maçta yine vasat bir performans sergiledi. Milli oyuncumuz 4-10 isabetle 12 sayı üretirken istatistiklerine sadece 2 ribaund, 1 asist, 1 top çalma ekleyebildi.

Cavs cephesinde Collin Sexton 25 sayı, 5 ribaund, 4 asist, Darius Garland 20 sayı, 2 ribaund, 5 asist, 2 top çalma ve Tristan Thompson 18 sayı, 8 ribaund, 3 asist ile ayakta kalmaya çalıştılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …