Güncel Haberler

Yine Spurs Yine Uzatma!

NBA’in renkli takımlarından San Antonio Spurs ilginç bir rekora imza attı. Koç Popovich’in öğrencileri üst üste dördüncü uzatmalı maçlarını oynayarak adlarını tarihe yazdırdılar. Meksika’da oynanan ve normal süresi 109-109 biten maçta Phoenix Suns‘ı Mills’in son saniye basketiyle 121-119 ile yenmeyi başardılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Spurs’de maçı kazandıran basketin sahibi Patty Mills 26 sayı, 5 ribaund, 2 top çalma ile öne çıkarken DeMar DeRozan, Dejounte Murray, LaMarcus Aldridge üçlüsünden de 18’er sayılık katkı geldi galibiyet yolunda.

Suns cephesinde ise Ricky Rubio 25 sayı, 3 ribaund, 13 asist, FrankKaminsky 22 sayı, 7 ribaund, 4 asist ve Dario Saric 19 sayı, 17 ribaund, 4 asist ile takımlarını ayakta tutan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …