Güncel Haberler

Denver, Jokic’in Triple-Double’ı ile Thunder’ı Geçti

Batı konferansının güçlü takımlarından Denver Nuggets konuk ettiği Oklahoma City Thunder‘ı Sırp yıldızı Jokic’in komple performansı eşliğinde 110-102’lik skorla geçmeyi başardı. Bu sonuçla Nuggets 16-8 olurken Thunder ise 11-14 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Denver cephesinde Nikola Jokic 28 sayı, 14 ribaund, 12 asist ile kariyerindeki 32.triple-double’a imza atarken Will Barton 18 sayı, 6 ribaund, 2 top çalma ve Jamal Murray 14 sayı, 5 ribaund, 7 asist ile ona eşlik ettiler.

Thunder’da ise Dennis Schröder 22 sayı, 5 ribaund, 4 asist, Steve Adams 18 sayı, 14 ribaund, 2 blok ve Chris Paul 15 sayı, 4 ribaund, 10 asist, 4 top çalma ile takımlarını ayakta tutan isimler oldular.

https://youtu.be/SksW1s7AZtU

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …