Güncel Haberler

Miami Uzatmada Dallas’ı Geçti (Doncic sakatlandı)

NBA’in 2 keyif veren ve formda takımının karşılaşmasında misafir takım konumundaki Miami Heat uzatma sonunda Dallas Mavericks‘i 122-118 ile geçmeyi başardı. Bu sonuçla Heat toplamda 19-7 olurken Mavs ise 17-8 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Luka Doncic maçın henüz iki dakikası geçmişken penetre ettiği sırada Nunn’ın ayağına bastı ve sağ bileği döndü. Neyseki çekilen MR sonrası korkulacak bir durum olmadığı görüldü, bağlarda kopma olmaması sevindirdi.

Dallas’da Tim Hardaway Jr. 28 sayı, 5 ribaund, 3 asist, Kristaps Porzingis 22 sayı, 14 ribaund, 2 asist, 2 blok ve Jalen Brunson 18 sayı, 7 ribaund, 8 asist ile takımlarını ayakta tutan isimler oldular.

Heat cephesinde ise Bam Adebayo 18 sayı, 11 ribaund, 10 asist ile triple-double yaparken, Jimmy Butler 27 sayı, 4 ribaund, 7 asist ve Tyler Herro 19 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

1.DONCIC’IN SAKATLANDIĞI AN:

https://youtu.be/A6_j5lhBd_Y

2.MAÇIN ÖZETİ:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Dallas, Doncic’in Tarihi Performansıyla Atlanta’yı Deplasmanda Yendi!

NBA Batı Konferansı rakiplerinden Dallas Mavericks, konuk olduğu Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı Doncic’in tarihi performansı …