Güncel Haberler

Bursaspor Çekişmeli Maçta Bahçeşehir’i Son Topta Geçmeyi Başardı

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi 12.hafta mücadelesinde Frutti Extra Bursaspor konuk ettiği Bahçeşehir Koleji‘ni nefeslerin tutulduğu bir kapışmanın ardından Chris Jones‘ın son saniye basketiyle 79-78 geçmeyi başardı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Bursaspor’da son saniye basketiyle maçı getiren Chris Jones 19 sayı, 4 ribaund, 10 asist, 3 top çalma ile komple bir performans sergilerken yeni transfer Gian Clavell 18 sayı, 3 asist ve Tevfik Akdamar ise 16 sayı ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bahçeşehir cephesinde ise Trae Golden 27 sayı, 6 ribaund, 7 asist, Dwight Hardy 19 sayı, 2 ribaund, 2 asist, JaJuan Johnson 16 sayı, 5 ribaund, 3 top çalma ve Mangok Mathiang 5 sayı, 17 ribaund, 2 blok ile etkili oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …