Güncel Haberler

Jackson’un Talipleri Artıyor! (Fenerbahçe de devrede)

Turkish Airlines Euroleague‘de sakatlıklardan ve formsuz oyunculardan dert yanan takımlar guard rotasyonuna takviye yapma peşinde. Bu süreçte de takımların gündeminde ortak bir isim var!

CSKA Moskova forması ile Euroleague sahnesinde sergilediği başarılı performans halen akıllarda olan ve geçtiğimiz günlerde Zhejiang tarafından serbest bırakılan Aaron Jackson geri dönüş hazırlığında.

33 yaşındaki tecrübeli oyuncu ile guard rotasyonundan istediği verimi alamayan Olimpia Milano ve Fenerbahçe Beko‘nun yanı sıra Bartolomeu ile Wolters’ın sakatlığı sonrası takviye yapmak isteyen Maccabi Tel Aviv ilgileniyorlar. Oyuncuya yakın kaynaklardan gelen haberler ise İsrail temsilcisine daha yakın olduğu yönünde.

2012-17 yılları arasında tam 5 sezon CSKA forması ile Euroleague’de boy gösteren Jackson, 6.3 sayı, 1.8 ribaund, 2.6 asist ortalamaları tutturmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …