Güncel Haberler

Afyon’dan Bandırma Baskını!

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi 12.hafta mücadelesinde Meksa Yatırım Afyon Belediyespor konuk olduğu Teksüt Bandırma‘yı 80-83 yenerek haftanın sürpriz sonuçlarından birine imzayı attı. Bu sonuçla Bandırma 8 galibiyette kalırken Afyon ise 4.galibiyetine ulaştı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Afyon’da Jordon Crawford 23 sayı, 3 ribaund, 7 asist, 2 top çalma ile yıldızlaşırken Talib Zanna 15 sayı, 14 ribaund, 2 asist ve Gregor Hrovat 12 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Teksüt Bandırma cephesinde ise Rıdvan Öncel 14 sayı, 2 asist, Ian Hummer 13 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Emanuel Terry 12 sayı, 10 ribaund ile takımlarını ayakta tutan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …