Güncel Haberler

Tofaş Çekişmeli Mücadelenin Ardından Karşıyaka’yı Geçmeyi Başardı

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi 11.hafta mücadelesinde Tofaş konuk ettiği Pınar Karşıyaka‘yı müthiş bir çekişmeye sahne olan maçın ardından 94-88 ile geçmeyi başardı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Tofaş‘da Devin Williams 21 sayı, 9 ribaund ile en skorer isim olurken Muhsin Yaşar 18 sayı, 4 ribaund ve Barış Ermiş 14 sayı, 6 ribaund, 12 asist ile takımlarına galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Karşıyaka cephesinde ise Jordan Morgan 20 sayı, 8 ribaund, Tony Taylor 15 sayı, 3 asist ve Amath M’baye 13 sayı, 2 ribaund, 10 asist ile takımlarını ayakta tutan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …