Güncel Haberler

Enfes Anadolu Efes Yola Tam Gaz Devam Ediyor!

Turkish Airlines Euroleague 12.hafta mücadelesinde Kirolbet Baskonia‘ya konuk olan temsilcimiz Anadolu Efes formda grafiğini sürdürdü ve karşılaşmadan 77-102’lik skorla galip ayrılmayı başardı. Bu sonuçla lacivert beyazlılar 10.galibiyetlerine ulaşıp zirvedeki yerlerini korurlarken, İspanyol ekibi ise 5 galibiyette kaldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Anadolu Efes‘de Shane Larkin 24 sayı, 3 ribaund, 8 asist ile formda grafiğini sürdürürken Sertaç Şanlı 18 sayı, 3 ribaund, Chris Singleton 13 sayı, 4 ribaund, 4 top çalma ve Vasilije Micic de 13 sayı, 3 ribaund, 9 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Baskonia caphesinde ise Tornike Shengelia 20 sayı, 3 asist, Shavon Shields 16 sayı, 6 ribaund ve Nik Stauskas 16 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile takımlarını ayakta tutmaya çalışsalar da başarılı olamadılar.

EDİTÖR YORUMU:

Anadolu Efes makina düzeninde hücum etmeye ve sergilediği basketbolla keyif vermeye devam ediyor. Larkin liderliğinde takımın tüm parçaları yaptıkları işten ve ortaya koydukları performanstan zevk alıyorlar. Koç Ataman’ın onlara sağladığı özgürlüğün bireysel yetenekleri ile harmanlayan Anadolu Efesli oyuncular deplasmanda olmalarına rağmen kendi oyunlarından hiç ödün vermeden, baştan sona Baskonia’ya üstünlüklerini kabul ettirerek rahat bir galibiyet aldılar. Dunston’ın yokluğunda Sertaç yine büyük oynarken Beaubois, Singleton ve Peters gibi rol oyuncularının da iyice devreye girmesiyle lacivert beyazlılar artık komple bir takımlar. Öyle ki Micic’in zaman zaman kaybolması ve Dunston’ın sakat olması onları etkilemiyor bile. Başta Larkin ve koç Ataman olmak üzere tüm takıma bize yaşattıkları bu keyifli gece için yürekten teşekkürler ve alkışlar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …