Güncel Haberler

RESMİ: Galatasaray Yeni Forvetini Açıkladı

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi ve 7DAYS EuroCup‘ın iddialı takımlarından Galatasaray Doğa Sigorta pota altını NBA patentli bir isimle güçlendirdi.

Sarı kırmızılılar Ben Moore’un ailevi nedenlerden dolayı ülkesine dönmek istemesiyle boşalan yabancı kontenjanını NBA patentli forvet Alex Poythress ile doldurdu.

Çin’in Jilin Northeast Tigers takımı ile anlaşan ancak henüz forma giymemiş olan 2.06 boyundaki 1993 doğumlu Birleşik Amerikalı forvet 2017’de Philadelphia 76ers, 2017-18’de Indiana Pacers, 2018–19’da Atlanta Hawks formasıyla 52 NBA maçına çıktı, 10.9 dk, 3.8 ayı, 2.3 ribaund, 0.5 asist ortalamaları tutturmuştu.

Poythress hakkındaki mini analizime BURADAN ulaşabiirsiniz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …