Güncel Haberler

Zalgiris’den Neptunas’a Farklı Tarife

Zalgiris Kaunas, Litvanya Ligi‘nde yoluna namağlup devam ediyor. Sahasında konuk ettiği Neptunas‘ı 100-82’lik skorla rahat geçen koç Jasikevicius’un öğrencileri 12.galibiyetlerine ulaştılar.

Zalgiris’de takımın yeni ismi K.C. Rivers 18 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile etkili olurken, Zach LeDay 15 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Jock Landale da 10 sayı, 8 ribaund, 2 asist ile ona destek olan diğer isimler oldular.

Neptunas cephesinde ise Gytis Masiulis 15 sayı, 5 ribaund, Deividas Gailius 13 sayı ve Andre Williamson 11 sayı, 4 ribaund ile takımlarını ayakta tutmaya çalışsalar da başarılı olamadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Barça, Zalgiris Engelini Rahat Geçti

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk ettiği Zalgiris Kaunas‘ı fazla terlemeden 91-73 …