Güncel Haberler

Ufuk Sarıca: “Bugün Yaptığımız Savunma Eşsizdi.”

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi 11.hafta mücadelesinde konuk ettiği güçlü rakibi Fenerbahçe Beko’yu 68-57 gibi dikkat çekici bir skorla geçen Pınar Karşıyaka‘da koç Ufuk Sarıca maçın ardından açıklamalarda bulundu.

“Fenerbahçe‘yi 57 sayıda tutmamız çok önemliydi. Bugün çok önemli bir rakiple oynadık. Zaman zaman sıkıntı yaşasalar da Euroleague şampiyonluğu için kurulmuş, ciddi bir kadro… Bugün yaptığımız savunma eşsizdi ama biz zaten sezon başından beri çok iyi savunma yapan bir takımız. Hücumda özellikle de ilk yarıda biraz daha isabetli oynayabilseydik fark çok daha önceden açılabilirdi. Çok kolay çalınan fauller vardı. Direncinizin kırılması Efes ve Fenerbahçe’ye karşı daha kolay. Buna rağmen pes etmedik. Bence bizi bir üst seviyeye çıkartacak bir galibiyet aldık. Taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Takımla birlikte onlarda yüreklerini ortaya koydular.

İç saha bizim için büyük bir koz. Hiç kaybetmedik henüz zaten. Fakat biz deplasmanda da kazanan bir takımız. Bunun takdirini kamuoyuna bırakıyorum. Biz 12-13 oyuncusu ve staffı yeni olan bir takımız. Belki olağan geliyor ama parçaların hepsi yepyeni. Önümüzdeki günlerde daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Tabii sağlıklı kalmak çok önemli.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …