Güncel Haberler

Gaziantep Üçlük Yağmuru ile Deplasmanda Bursa’yı Geçti

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi 10.hafta mücadelesinde Gaziantep konuk olduğu Frutti Extra Bursaspor‘u 3 sayı çizgisi gerisinden tam 51 sayı üreterek 87-106’lık skorla geçmeyi başardı. Bu sonuçla güneydoğu temsilcisi 4.galibiyetine ulaşırken Bursa ise 5 galibiyette kaldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Gaziantep’te Jason Rich 19 sayı (5-9 3sayı), 2 ribaund, 8 asist, 2 top çalma, Sarunas Vasiliauskas 19 sayı (5-9 3sayı), 6 asist, Drew Crawford 17 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Stevan Jelovac 17 sayı (3-6 3sayı), 9 ribaund, 2 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Bursa’da ise Gabriel Olaseni 20 sayı, 13 ribaund, 2 asist, Allerik Freeman 20 sayı, 4 ribaund, 9 asist ve Chris Jones 18 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile direnmeye çalışsalar da yeterli olamadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …