Güncel Haberler

RESMİ: Tofaş’ın Rakibi Partizan’dan Redding Hamlesi

7DAYS EuroCup ve Adriyatik Lig’in iddialı takımlarından olan ve temsilcimiz Tofaş ile aynı grupta bulunan Partizan, kısa rotasyonunu tanıdık bir isimle güçlendirdi.

Daha önce Daçka forması da giymiş olan ve geçtiğimiz sezon Türk Telekom‘da izlediğimiz tecrübeli kanat oyuncusu Reggie Redding ile anlaşma sağladılar. Koç Trinchieri daha önce James Bell transferini istemiş ama oyuncu sağlık testlerinden geçememişti. 2 ve 3 numarayı güçlendirmekte ısrarcı olan Partizan bu kez bir diğer tecrübeli oyuncu Redding’i kadrosuna katmış oldu.

31 yaşında olan 1.95 boyundaki tecrübeli oyuncu geçen sezon Telekom forması ile BSL’de 27 maçta görev alırken 7.6 sayı, 2.6 ribaund, 3.6 asist ve EuroCup’da ise 5 maçta ortalama 11.8 sayı, 4.6 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. Hem 2 hem de 3 numarada görev alabilen Birleşik Amerikalı oyuncu, organizasyon becerisi, savunmadaki aktifliği ve hücumda gerektiğinde sorumluluk alarak kendi skorunu yaratabilmesi ile komple bir silah. Ayrıca üst düzey bir profesyonel, çok iyi bir takım oyuncusu. Elbette skora katkısı Bell kadar olmayacaktır. Ama 2 ya da 3 numarada görev almasına rağmen bir oyun kurucu gibi takımına liderlik edebiliyor olması ve hem birebir hem de adam adama savunmadaki katkısı Partizan’a değer katacaktır.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Monaco, Partizan’ı Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk ettiği Partizan‘ı 85-70’lik skorla geçmeyi bildi. …