Güncel Haberler

Ergin Ataman: “NBA Şampiyonluğuna Aday Olabiliriz.”

Turkish Arilines EuroLeague‘in 11. maç döneminde temsilcilerimizden Anadolu Efes, sahasında ağırladığı Bayern Münih’i 104-75 mağlup ederken Efes’in başantrenörü Ergin Ataman, maç sonunda takımına ve Shane Larkin‘e büyük övgülerde bulundu.

Genel takım performanslarıyla ilgili konuşan Anadolu Efes‘in koçu Ataman, “Bundan daha iyisi mümkün değil. Mükemmel oynadık. Bugün oynadığımız basketbolla NBA şampiyonluğuna aday olabiliriz. Savunmada, hücumda kusursuzduk. Larkin elbette mükemmel bir maç oynadı ama tüm oyuyncularım harika bir iş çıkardılar” dedi.

Son çeyrekte Larkin’i kısa süreliğine kenara almasına ilişkin yöneltilen soruyu da cevaplayan tecrübeli çalıştırıcı, “Bence Larkin, benim rekoru bilmediğimi düşünüyordu. Kenara aldığımda tamamen onu oturtacağımı düşündü. Aslında son anlarda çok fazla zorlandığını gördüm. Yorgundu ki sadece 30 saniye, 1 dakika dinlensin de maça dönsün istedim.en oyunu zorlama, sana gelmesini bekle ki eminim bu rekoru kıracaksın dedim. “Koç 4 dakika kaldı” dedi. Ben de 3 dakika da senin rekoru kırman için yeterli merak etme dedim” ifadelerini kullandı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …