Güncel Haberler

Real Madrid Ligde de Tam Gaz Devam Ediyor

İspanya Liga Endesa 10.hafta mücadelesinde 24 Kasım Pazar günü Gran Canaria‘yı konuk eden Real Madid, Euroleague’deki performansını lige de taşıdı ve 92-76’lık skorla rahat bir galibiyet elde etti. Bu sonuçla koç Laso’nun öğrencileri 10.galibiyetlerine ulaşırken, Gran Canaria ise 5 galibiyette kaldı.

Real Madrid’de Nicolas Laprovittola 16 sayı, 7 ribaund, 5 asist ile yıldızlaşırken Sergio Llull 13 sayı, 4 asist ve Walter Tavares 12 sayı, 6 ribaund ile takımlarını galibiyete taşıdılar.

Gran Canaria cephesinde ise John Shurna 12 sayı, 5 ribaund, 4 asist, Nicola Radicevic 12 sayı ve Javier Beiran 11 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile takımlarını ayakta tutmaya çalışsalar da başarılı olamadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Panathinaikos’dan Ayrılan Guy’ın Yeni Adresi Tenerife Oldu

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde normal sezonunu lider olarak tamamlayan ve play-in oynamadan direkt olarak son 16 …