Güncel Haberler

Baskonia’dan Evinde Valencia’ya da Geçit Yok

İspanya Liga Endesa 10.hafta mücadelesinde iki Euroleague ekibi karşı karşıya geldi. Kirolbet Baskonia konuk ettiği Valencia‘yı 85-74’lük skorla geçerek 5.galibiyetine ulaşırken Yarasalar ise 4 galibiyette kaldılar.

Baskonia’da sakatlıktan dönen Shavon Shields 17 sayı, 9 ribaund, 3 asist ve Nik Stauskas 16 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile takımlarını sırtlarlarken Ilimane Diop, Tornike Shengelia ve Pierriea Henryde 10’ar sayıyla galibiyete katkı veren diğer isimler oldular.

Valencia cephesinde ise Jordan Loyd 20 sayı ve Bojan Dubljevic 16 sayı, 6 ribaund ve Quino Cllom 10 sayı, 2 ribaund ile takımlarını ayakta tutmaya çalıştılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Valencia, Bayern Engelini Son Nefeste Geçti

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Valencia konuk ettiği FC Bayern Munich’i son nefeste 70-68’lik …