Güncel Haberler

Obradovic: “Bugünkü Galibiyet Özgüven Adına Çok Önemliydi.”

Turkish Airlines Euroelague 10.hafta mücadelesinde Asvel deplasmanından galibiyet çıkaran Fenerbahçe Beko‘da koç Zeljko Obradovic maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Beko‘nun tecrübeli koçunun açıklamaları şöyleydi:

“Dün antrenmanda değişiklikler çok netti. Oyuncuların konsantrasyonları çok iyiydi. Bugün de maçı o şekilde oynadık. Bugünkü galibiyet özgüven adına çok önemliydi. Bu şekilde devam etmeliyiz. Bir galibiyet bir şey anlamına gelmiyor. Bu şekilde devam etmemiz lazım. Bütün oyuncuların da sezonun zorluğundan dolayı hepsinin katkı vermesi gerektiğini hatırlaması gerekiyor. Asvel’in enerjisiyle eşleşmemiz çok önemliydi. Her zaman hücum ribaunduna giden üç dört oyuncu var. Bu konuda reaksiyonumuz çok iyiydi.”

Taraftarlara ayrı bir parantez açan koç Obradovic şu cümlelerle görüşlerini sonlandırdı:

“Benim için özel bir şey daha var. İnanılmaz bir taraftar vardı ve takımımıza enerji verdiler. Destekleri için her zaman teşekkür ediyorum. Bizi destekleyen gücün kimler olduğunu da böylece çok iyi anlıyoruz.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …