Güncel Haberler

Doncic Atmaya Dallas Kazanmaya Devam Ediyor (Cedi 18 sayı)

Batı’nın formda takımlarından Dallas Mavericks konuk ettiği NBA’in zayıf takımlarından Cleveland Cavaliers‘ı yine Doncic’in etkili performansı eşliğinde 143-101 ile geçmeyi başardı. Dallas bu sonuçla toplamda 10-5 olurken Cavs ise deplasmanda 2-7, toplamda da 4-11 oldu.

Mavs’da Luka Doncic 30 sayı, 7 ribaund, 14 asist ile parmak ıssırtan bir performans sergilerken Justin Jackson 19 sayı, 6 ribaund ve Kristaps Porzingis de 17 sayı, 7 ribaund, 4 blok ile ona eşlik ettiler.

Cavs cephesinde ise Cedi Osman sezonun en iyi maçını çıkardı. Milli oyuncumuz her zamanki igib ilk beşl başladı ve sahada kaldığı 26 dakikada 18 sayı (4-6 3sayı), 4 ribaund, 3 asist, 1 blokla katkı verdi, sadece 1 top kaybı yaptı. Çaylak Darius Garland 23 sayı, 4 asist ile en skorer isim olurken, Collin Sexton da 14 sayı, 2 ribaund, 5 asit ile diğer etkili isim oldu.

1- CEDİ OSMAN’IN PERFORMANSI:

2- MAÇIN ÖZETİ:

https://youtu.be/Qe4y1Uetpdw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …