Güncel Haberler

76ers Evindeki Seriye Spurs ile Devam Etti (Furkan 17 sayı)

Doğu’nun iddialı takımlarından Philadelphia 76ers konuk ettiği San Santonio Spurs‘ü 115-104 ile geçerek evindeki galibiyet serisini 6 maça çıkarırken namğlup ünvanını da korudu. Spurs ise deplasmanda 1-7 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

76ers’da Furkan Korkmaz ilk beş başladığı maçta 34 dakika süre alırken 17 sayı (4-7 3sayı), 4 ribaund, 2 top çalma ile etkili bir performans sergileyerek galibiyetin mimarlarından oldu. Tobias Harris 26 sayı, 6 ribaund, 4 asist, 2 blok ile en skorer isim olurken, Ben Simmons da 10 sayı, 10 ribaund, 13 asistle triple-double’a ulaştı. Joel Embiid 21 sayı, 14 ribaund, 3 asist ve Al Horford 18 sayı, 9 ribaund, 6 asist ile öne çıkan diğer isimler oldu.

Spurs cephesinde ise DeMar DeRozan 29 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Rudy Gay 22 sayı, 4 ribaund ve LaMarcus Aldridge 17 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile takımlarını ayakta tutmaya çalıştılar.

1- FURKAN KORKMAZ’IN PERFORMANSI:

2- MAÇIN ÖZETİ:

https://youtu.be/Kp3gHure12k

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …