Güncel Haberler

Fenerbahçe Tel Tel Dökülüyor!

Turkish Airlines Euroleague 9.hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko konuk olduğu Barcelona karşısında 89-63’lük skorla can sıkıcı bir mağlubiyet aldı. Bu sonuçla rakibi karşısında 7 maçlık galibiyet serisi de sona eren sarı lacivertliler 2 galibiyette kalırlarken, Barcelona ise 7.galibiyetine imza atmış oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Barcelona’da Cory Higgins 22 sayı, 3 asist ile en skorer isim olurken Alex Abrines 12 sayı ve Kyle Kuric 11 sayı, 7 ribaund, 2 top çalma ve Adam Hanga ile Brandon Davies da 10’ar sayıyla takımlarını galibiyete taşıyan isimler oldular.

Leo Westermann ile Nando De Colo’dan yoksun olan Fenerbahçe Beko cephesinde ise Joffrey Lauvergne 12 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile çift haneli skor katkısı verebilen yegane isim oldu. Ahmet Düverioğlu ile Melih Mahmutoğlu da 8’er sayı ile ona eşlik ettiler.

EDİTÖR YORUMU:

Bu maçın maalesef teknik, taktik herhangi bir analizini yapmak mümkün değil. Gerçek olan bir şey var ki Fenerbahçeli oyuncular mental olarak tam anlamıyla çökmüşleri. Bedenleri sahada olsa da akılları ve ruhları değil… Koç Obradovic’in son maçtan sonra dile getirdiği gibi bu sezon bir geri dönüş yapmaları çok ama çok zor görünüyor… Tecrübeli koçun bu maçta aldığı ve aşağıda paylaştığım molası aslında durumu net olarak özetliyor!

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …