Güncel Haberler

Baskonia’dan CSKA’ya Sürpriz!

Turkish Airlines Euroleague 9.hafta kapanış maçında Kirolbet Baskonia konuk ettiği güçlü rakibi CSKA Moskova‘yı 80-70’lik skorla devirerek önemli bir sürprize imza attı. Bu sonuçla İspanyol ekibi 4.galibiyetini elde ederken CSKA ise 6 galibiyette kaldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Baskonia’da kaptan Tornike Shengelia 22 sayı, 6 ribaund, 3 top çalma ile en skorer isim olurken Luca Vildoza 12 sayı, 2 asist ve Nik Stauskas 11 sayı, 8 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile diğer etkili isimler oldular.

CSKA cephesinde ise Mike James 17 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Janis Strelnieks 17 sayı, 3 ribaund, 5 asist ve Daniel Hackett 12 sayı, 2 ribaund ile çift haneli skor katkısı verebilen yegane isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Breogan’ı Son Nefeste Geçebildi

İspanya Liga Endesa 29. hafta mücadelesinde Baskonia konuk ettiği Breogan‘ı son nefeste 76-74’lük skorla geçebildi. …