Güncel Haberler

Ataman: “Sertaç’ın Performansı Harikaydı.”

Turkish Airlines Euroleague 9.hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes deplasmanda Asvel Villeurbanne’i yenerek rakibine evindeki ilk mağlubiyetini tattırdı.

Bu kritik galibiyetin ardından Anadolu Efes‘in başarılı koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

“Bizden önce buraya gelip mağlubiyet ile dönen dört takımı düşünürsek çok önemli bir galibiyetti. ASVEL iyi oynadı, maçı kazanmak için çok mücadele etti ancak çok akıllıca oynadık ve Sertaç Şanlı‘dan harika katkı aldık. Bryant Dunston yoktu ve Sertaç’ın performansı harikaydı. Guardlarımız Larkin, Micic ve Beaubois ile skoru bulup son çeyrekte oyunu kontrol ettik. Bu salonda çok önemli bir galibiyetti.

İlk maçı kazandık. Yarın Milano‘ya gideceğiz ve bir kez daha kazanmaya çalışacağız. Elbette onları orada yenmek kolay değil ama potansiyelimiz var ve onları da yenmeye çalışacağız.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …